שאלה מקווה שתעזור לי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/09/2013 | 11:44 | מאת: ניקול

שלום רב, אני בת 32 בריאה , היום אני ביום חמישי למחזור אתמול בערב לקחתי קולדקס עקב כאבי גרון וזה עזר לי , היום מרגישה דקירות בבטן האם זה בגלל שלקחתי קולדקס במחזור? האם זה מפחיד ? או שזה טבעי בזמן מחזור חודשי? אודה לעזרתך

24/09/2013 | 14:09 | מאת: נעמה

היי ניקול אני לא רופאה אבל דקירות בבטן נשמע כמו כאבי מחזור, לא? אני הייתי ממש סובלת מזה וכשהתחלתי לקחת גלולות פליים אז זה מאוד עזר לי והכאבים נרגעו. לא נראה לי שיש קשר לקולדקס, אבל אם את מודאגת אז תקראי את העלון של התופעות לוואי :)

25/09/2013 | 21:59 | מאת: ריקי

זה חסר טעם לחלוטין, ולא קשור כלל לשאלה שנשאלה! תשאירי לחברת התרופות להשקיע בפרסום.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית