ישן הרבה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/09/2013 | 22:11 | מאת: סתיו

אני ישן כמעט על היום קל לי מאוד להירדם אני נגיד יושב עם חברים שעה אני ניהיה עייף כל פעם שאני לא עושה פעילות גופנית כל שהי העיניים נעצמות לי והגוף מקבל תחושה של עייפות אשמח לקבל יעוץ ועזרה תודה

הסיבות יכולות להיות רבות : דיכאון, לחץ על הסינוסים/אלריגה/תרופות/שינה לא מספקת בשל בעיות נשימה בשינה/בלוטת תריס לא מאוזנת/אנמיה ועוד גש לרופא משפחה דרך תשאול ובדיקות תעלו על הבעיה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית