תחושה רעה לאחר אכילה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/09/2013 | 16:32 | מאת: גולש

שמתי לב בזמן האחרון שלאחר ובזמן שאני אוכל מתחילה אצלי הזעה מרובה בבית השחי. בנוסף שמתי לב שכאשר אני שוכב במיטה לאחר אכילה אז אני מרגיש מעין תחושת שריפה כאילו האוכל עולה למעלה וגורם לגירוי. מה הסיבה לתופעות האלה והאם הזעת היתר ממנה אני סובל קשורה באכילה שלי או בבעיה במערכת העיכול ? תודה מראש וחג שמח.

הבעיה השנייה נשמעת כמו רפלוקס בעיה עם פתרונות מרובים הזעה בבית שחי - הטיפול הוא לרוב בהרקות נקודתיות המשך בירור אצל רופא שומדבר לא נשמע מדאיג, אפשר לטפל בהכל מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית