בלוטת פרוטיד

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/09/2013 | 20:02 | מאת: אופק

אני בת 15 וכבר שבוע ומשהו שכואב לי מתחת לאוזן ונפוח שם ויש גולה קשה רגישה ולא ניידת והלסת באותו צד תפוסה וגם בצד השני יש לי גולה לא כואבת שכבר הרבה זמן שהיא קשה ולא ניידת.בנוסף, בימים האלה כאבה לי השן באותו צד גם למעלה וגם למטה וזה צד שאני לא אוכלת בו ובשיניים אלו יש סתימות.מה הסיבות לבלוטה המוגדלת?

ייתכן וזו בלוטת לימפה שגדלה כתוצאה מכלך דלקת באזון כמו דלקת בשיניים כתוגבה לדלקת כדאי להיבדק מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית