הרגשת חנק בזמן שכיבה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

20/09/2013 | 16:28 | מאת: פנינה

שלום. בתקופה האחרונה כשאני הולכת לישון ואני על הגב אני מרגישה שאני נושמת ולא מספיק לי האוויר שאני שואפת וגם כאילו משהו לוחץ לי על קנה הנשימה או מושך אותו למטה . בשלושה ימים האחרונים כשאני הולכת לישון וכשאני שוכבת על הצד אני לא מצליחה להירדם כי אני מרגישה שקשה לי לנשום ואני עושה נשימות עמוקות ואני מרגישה תחושה בגרון , לא יודעת איך להסביר . מה זה יכול להיות ומה אני צריכה לעשות ?

נשמע כמו חרדה כדי הלהתקדם בבירור להבדק עי רופא מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית