מערכת חיסונית חלשב

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/09/2013 | 16:52 | מאת: טלי

שלום רב, שמי טלי ואני בקרוב בת 20. בחודש האחרון סבלתי משלל תחלואות: הרפס זוסטר, פטריה בנרתיק, קלקול קיבה, חום, דלקת בשתן ועכשיו גם שפעת עם שיעול וחום. אני פעילה ספורטיבית, ולפני כחודשיים החלתי לחוש עייפות גם אחרי 8 או 9 שעות שינה. איך ייתכן שהמערכת החיסונית שלי נחלשה כל כך ומה יכולות להיות הסיבות? איך ניתן לחזק את המערכת? תודה רבה מראש!

ברפואה הקונבנציונלית אין ממש דרך שבודקת חולשה חיסונית הדבקויות חוזרות בוירוסים ואין גם ממש פתרונות להציע זו אחת הסיבות שלמדתי רפואת צמחים אם תרצי יעוץ בעניין כתבי בפרטי בפייס בגדול צמחים אדפטוגנים ומחזקי חיוסן יעזור לך מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

17/09/2013 | 04:15 | מאת: ענת

אני אשמח לכתוב לך אם תצייני את המייל שלך אני עברתי סיפור דומה שלשמחתי הוא נפתר. ענת

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית