הרגשה של חום בגרון עולה מעלה לכיוון הפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/09/2013 | 23:07 | מאת: אלונה מתל אביב

שלום רב היום באמצע הנהיגה, פתאום הרגשתי עליה של חום בגרון ומיד עלה לפה שלי טעם מר מר מר שקשה להסביר, הרגשתי כזה כאילו אני עומדת להיחנק, שתיתי מים עבדתי על המח שלי שהכל הולך להיות בסדר, (היה לי קצת דפיקות לב מהירות) והמשכתי בנהיגה רגיל. מעולם לא קרה לי כזה מצב, לציין שאני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס , אבל זה מאוזן, אני עוקבת ומקפידה. לא אכלתי שום דבר חדש או שונה. ידוע לך ממה זה?אולי זה קשור ללב? אשמח לעצה וטיפול בהתאם.

נשמע כמו רפלוקס - מעבר מזון וחומציות מהקיבה לושט וליתר ביטחון אפשר לעשות אקג לבדיקות פעילות הלב מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית