עצירות קשה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/09/2013 | 12:40 | מאת: עדי

שלום.לפני 6 ימים התחילה לי פתאום עצירות ממש קשה..לא מצליחה להתרוקן.בכל פעם שאני מנסה זה עם מאמץ מאד גדול והתערבות ידנית-לחץ ולבסוף יוצאת צואה ממש מועטה וקשה מאד. שותה כ 2 ליטר מים ביום עם תזונה עשירה בסיבים אך ללא הצלחה. ממה יכול לנבוע ומה עלי לעשות?

הסיבות לעצירות מגוונות מאוד וקושורות להרגלי אכילה, שתיה, תרופות, ולפעמים בשל מחלות וחוסר איזון אלקטרוליטרי רוב הסובלים מעצירות זה לא בגלל מחלה אפשר להעזר בסיבים תזונתיים כמו פסיליום וכן במיצי פירות, שמן זית, שתיה , ופעילותץ גופנית יש גם תכשירים טבעיים על בסיס סיבים כמו לקסין פורטה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית