חתך

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/09/2013 | 17:26 | מאת: סתיו

אני ממש לא בטוחה שנכנסתי לפורום הנכון .. אבל היום חתכתי את עצמי והפעם הגעתי יותר עמוק מהרגיל , לפני שהחתך התחיל לדמם הספקתי לראות שכבה לבנה - אני צריכה תפרים ? מה לעשות עם זה ? שמתי בושם כדי לחטא אבל אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות - http://www.siz.co.il/my/ntr2nikdn5zc.jpg זה החתך .. תודה רבה !!! חזור

הפורום המתאים הואכירורגיה לדעתי יש מקום לפחות להדבקה במיון/מוקד/חדר אחיות מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית