האם זה בעיות קיבה או חשד להתקף לב

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/09/2013 | 21:52 | מאת: סיגל

שלום רב !! בעלי מאתמול בערב פתאום התחיל לו כאבים בחזה אחרי שלקח אקמול עבר לו היום לאחר שכל היום לא חש מיחושים מיוחדים לאחר ארוחת ערב התחיל לו כאבים חזקים בן החזה שהאקמול לא עוזר לו , התחננתי לקחת אותו לרופא במוקד או למיון אך הוא בטענה שאין לו כאבים ביד או בכתף ובטח שזה כלום , אי מאוד מודאגת מה עליי לעשות , הוא כועס ומתרגז שאני כל הזמן שואלת אותו מה איתו .כרגע הוא במיטה מחכה שהכאב ירגע . אני מפחדת מאוד , מה לעשות ?

מהתיאור שלך לא יכול לדעת אם הבעיה היא קרדיאלית או אחרת כמו קיבה /ושט/שריר/סטרס רק עי בדיקת רופא ניתן להכריע לא כדאי להזניח מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית