סחרחורותדנה לרחוקות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/09/2013 | 13:04 | מאת: דנה

אני בת 23 בלי בעיות לבביות במשפחה מלבד יתר לחץ דם,אובחנתי כסובלת מפעילות יתר של בלוטת התריס שמתבטאת בדופק מהיר במנוחה ואני מאוזנת ולא לוקחת כדורים בשביל זה. כבר שנה אני סובלת מתחושה של ריחוף שאני הולכת( אני לא יודעת איך לתאר את זה בצורה טובה יותר),כבר התרגלתי להרגשה הזאת,הבעיה העיקרית היא שאני כמעט ולא עושה ספורט כי אני סובלת מסחרחורות שמקשות עליי לתפקד אחריי ביצוע פעילות ממש בסיסית כמו הליכה מהירה(הדופק יכול להגיע בפעילות מאסיבית ל220 בבדיקה) האם יש משהו שאני יכולה לעשות? חשוב לציין שאני לא מרבה בשתייה

לכאורה עליך לעשות בירור נוירולוגי סיכוי טוב שיצא תקין ותקבלי ממנו תרופה נוגדת חרדה ודיכאון יש לי הרגשה שיש משהו שיכול ממש לסייע לך קומפלקס בי - ויטמיני בי - מרגיעים עוררות יתר של מערכת העצבים ויכולים לבטל הריחוף הזה בדקי גם רמות בי 12 בהצלחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית