חשיפה לחומרים כימיים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

31/08/2013 | 20:23 | מאת: לילוש

שלום, אני עובדת במפעל כימי, ככימאית בייצור וחשופה לחומרים כימיים רבים, בקו הייצור בו אני נמצאת חצי משעות העבודה ובמעבדה כימית. חלק מהחומרים איתם אני עובדת הינם: טטרה כלורו אתילן (אדים) איזופרופאנול (נוזל) אצטון(נוזל) מתיל אתיל קטון (נוזל) די כלורו מתאן (נוזל) קופר סולפאט (אבקה) חומצה כרומית בצורת נוזל ואבקה סודיום די כרומאט חומצות מרוכזות (חומצה חנקתית, סולפורית, הידרוכלורית, פוספורית, הידרופלואורית) ובסיסים כמו אמוניה אני בשבוע ה19 להריוני, ורציתי לדעת האם יש בחומרים אלו ובחשיפה (בעיקר נשימתית) סכנה לעובר? אשמח לתשובה. תודה

מציע לפנות עם השאלה לאחת הכתובות הבאות במציאות או בפורומים ברשת טרטולוגיה רפואה תעסוקתית גניקולוגיה בהצלחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית