חולשה והרגשה כמו שפעת ללא חום

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/08/2013 | 14:57 | מאת: דורי

שלום בן 30, בריא בדכ. במשך 7-8 ימים אני מרגיש כמו שפעת. חולשה כללית, כאבי שרירים. פעמיים עלה החום עד 38 וירד תוך כמה שעות. בדיקות דם תקינות למעט חריגה ב: Monocytes % 19.5 Monocytes # 1.13 MCHC-M 36.1 gd/l מה זה יכול להיות? יש מחלות ויראליות שנמשכות כל על הרבה זמן? תודה

30/08/2013 | 15:12 | מאת: ענת

כן זה יכול להיות מחלת הנשיקה CMV EBV לי היתה מחלה כזו חודשיים. הטיפול שמציל הוא צמחי ואין שני לו בעולם תחפש בגוגל את האתר של המטפל ע"י הקשה טיפול בלעדי למחלת הנשיקה. שיהיה לך שבת שלום ורפואה שלימה

30/08/2013 | 19:35 | מאת: מירי

לפני שרופא מאבחן מה יש לו...??? ראית את תוצאות הבדיקות שלו? ראית מה ביקשו בכלל לבדוק? את מומחית בפענוח בדיקות?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית