גלד באוזן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/08/2013 | 12:00 | מאת: מאי

שלום רב הנני בת 38 ביום שני קמתי עם קצת כאב וגירוד באוזן ימנית ואי נוחות הלכתי לאף אוזן גרון שבדק ואמר שיש גלד ונתן משחת דרמקובין למרוח פעם ביום וטיפות סולצופיד שלוש טיפות שלוש פעמים ביום רשום משך טיפול עשרה ימים התחלתי את הטיפול ועבר לי אז ביום שלישי לא שמתי טיפות רק משחה אתמול שכחתי לשים משחה וקמתי היום בבוקר שוב עם כאב באותה אוזן הם זה בגלל שהפסקתי את הטיפול טיפטפתי בבוקר טיפות ואני ימשיך את הטיפול האם יש מה לדאוג אודה לתשובה

אכן כדאי ליטול הטיפול ברציפות כדי להמשיק החיידק ולהיות בהמשך בקשר עם הרופא שהתווה הטיפול בהצללחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית