כאב בטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

23/08/2013 | 14:55 | מאת: ימית

לפני כמה ימים שאלתי את השאלה הבאה:"אני בת 15 וביום שני בלילה כאבה לי הבטן במרכז סביב הטבור והיו לי קצת בחילות ואז בבוקר הכאב נדד לצד ימין למטה.מאז עד היום כואב לי בבטן ימנית תחתונה קצת וכשאני לוחצת על אותו אזור יש לי הרגשה של כאב חד מאוד כמו סכין.בנוסף,ישלי קצת בחילות וחום 37.3."היום בבוקר הבטן כאבה לי מאוד שוב ואז פשוט עבר. שאלתי היא האם אני צריכה ללכת להיבדק אפילו אם הכאב עבר?

זוכר אם הכאב עבר , ואת חשה בטוב אז לכי לים או לקלרה או לאיפה שאת אוהבת שבת שלום

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית