כאב בבטן ימית תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/08/2013 | 10:34 | מאת: ימית

אני בת 15 וביום שני בלילה כאבה לי הבטן במרכז סביב הטבור והיו לי קצת בחילות ואז בבוקר הכאב נדד לצד ימין למטה.מאז עד היום כואב לי בבטן ימנית תחתונה קצת וכשאני לוחצת על אותו אזור יש לי הרגשה של כאב חד מאוד כמו סכין.בנוסף,ישלי קצת בחילות וחום 37.1. מה הסיבות לכאב?

יש חשד לאפנדציטיס ולכן כדאי לגשת היום להבדק מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

22/08/2013 | 12:36 | מאת: ימית

היום עשו לי ספירת דם והכל תקין.והחום עכשיו 37.3 וכאב מורגש כשאני לוחצת על האזור.מה זה יכול להיות?

אם זה לא אפנצזיט זה יכול להיות גם זיהום חיידי/ויראלי במעי שמטופל שמרנית או אנטיביוטית אם הכאב נמוך מדיי לפעמים הסיבה היא בכלל גניקולוגית

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית