כאב בבטן ימנית תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/08/2013 | 07:19 | מאת: ימית

אני בת 15 וחצי וביום שני בלילה הרגשתי כאב במרכז הבטן ואתמול בצהריים הרגשתי קצת דקירות בבבטן ימנית תחתונה.אין לי חום , לא הקאות ולא בחילות.אם אני לוחצת על האזור הכאב מפסיק ואז חוזר כשאני עוזבת.הכאב הוא לא הכי חזק.מה זה יכול להיות?

יש חשד לאפנדציטיס מתיאורך לגש לרופא היום מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

21/08/2013 | 10:44 | מאת: ימית

היה לי ביוץ לפני שבוע . עכשו יש לי קצץ בחילה והכאב לא הכי חזק אבל כשאני לוחצת ועוזבת אני מרגישה כאב חד כמו סכין.זה עדיין חשד לאפנדציטיס?

רק חשד

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית