תחושת אי נוחות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/08/2013 | 16:52 | מאת: איגור

שלום רב, בשלושה שבועות האחרונים אני מרגיש תחושת אי נוחות בחלק העליון האמצעי של הבטן,ממש מתחת לחיבור של הצלעות. התחושה מופיעה מידי יום לפני הארוחות וכשעתיים לאחריהם. שתייה עוזרת קצת. תחושת החוסר נוחות נעלמת לקראת הערב. מקריאה בפורומים אני חושד שייתכן שזה הליקובקטר פילורי,אשמח לשמוע את דעתך. בברכה,איגור

אכן אפשרות הבדיקה מאוד פשוטה בקש מרופאיך מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית