חרחור בנשימה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/08/2013 | 14:34 | מאת: יוסי

שלום בן 38 מזה כמה ימים בנשימה עמוקה יש לי חרחורים/צליל השתנקות. הדבר מתגבר בשכיבה, ובעיקר בשכיבה על צד ימין. כשאני שוכב על צד ימין יש קול משונה שמלווה את הנשימה והנשיפה, הקול הזה ממשיך לאורך כל הנשיפה, וגם קצת לאחריה (אני גם שומע וגם מרגיש את זה (כאילו איזה מנוע עובד בפנים). אין לי חום. יש לי מדי פעם שיעול (לא משהו דרסטי כמו בדלקת ריאות), אבל כמעט לא יוצא ליחה. על מה זה יכול להצביע ? מה עלי לעשות ? תודה

ליחה/אסטמה /גוף זר/אלרגיה פשוט ללכת להבדק מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית