בעיות בבטן.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

16/08/2013 | 04:25 | מאת: דנה

אני בת 18 . כמעט חודשיים סובלת מדימום כאשר אני מנסה לצאת בשירותים , עצירות , אם אני מצליחה לצאת ( בקושי רב מאוד ומאמץ ) הצואה מאוד רכה , לא כמו שהייתה בעבר, עם ריח רע, לעיתים לא יוצא כלום חוץ מהפרשות לבנות כאלה ריריות , מרגישה שלא התרוקנתי מספיק וכואבת לי הבטן ... לא הלכתי להבדק עד עכשיו בגלל שזה הביך אותי , האם הגיוני שזה טחורים ? כי זה לא כואב לי כלל , אין לי צריבה .. רק התסמינים שתיארתי לך , האם להבדק דחוף ? אני לא רוצה להשמע היפוכנדר אבל קראתי את התסמינים של סרטן מעי הגס שלא נדע ויש לי הרבה מהם - אבל אני צעירה וזה בדרך כלל מגיל 50 + ... אשמח לתשובה, תודה.

בגילך סרטן המעי הגס לא שכיח וטחורים כן כדאי להבדק בכל מקרה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית