חולי הזוי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

14/08/2013 | 01:28 | מאת: אווה

אני חולה כבר שבוע בצורה הכי הזויה שיכולה להיות. כואב לי הגב, לפעמים הבטן.. והצוואר. עייפות מפגרת אבל חוסר יכולת לישון יותר מ4 שעות רצוף... לפני שבועיים ה רופאה אמרה שיש לי וירוס בגרון אבל נחתי והרגיש שעבר ואני כבר לא יכולה עם הגוף שלי יותר ועם העייפות הזאת!!!!! לפני יומיים הכאבי גב הרסו אותי ולא יכולתי בכלל ליישר אותו... אני לא בריאה באופן כללי מבחינת אלכוהול ותזונה אולי יש קשר? התכסול יהרוג אותי בסוף! אווה

14/08/2013 | 08:49 | מאת: מישהי

אני אשמח לכתוב לך באופן אישי תכתבי בבקשה את המייל שלך אסייע לך.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית