מגנזיום -ברזל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/08/2013 | 19:12 | מאת: מרים ס.

ד"ר מיכאל ויינפאס שלום, אני בת 75 ונוטלת כדורי מגנזיום בגלל ההתכווצויות בשרירים ברגלים ויש לי הקלה מאז. הברזל שלי 40 נטורופטית הפנתה את תשומת ליבי שמי שנוטל מגנזיום יש בעיה שהברזל שאני נוטלת כל לילה גורם לברזל שאני לוקחת לא להיספג. שאלתי את רופאת המשפחה שלי והיא טוענה שאין לה מושג על כך. אשמח לקבל את תגובך בתודה למפרע

יש תחרות באתר הספיגה שלהם במעי מספיק להפריד בינהם בכשעתיים והכל מסתדר מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית