רמת CRP

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/08/2013 | 15:52 | מאת: עומר

שלום לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות דם שסה"כ יצאו תקינות למעט CRP שהיה בבדיקה הקודמת 0.3 ובבדיקה לפני כחצי שנה 1.09 בבדיקות שעשיתי היום הערך יצא 1.33 . יתר הבדיקות דם בסה"כ תקינות. אני לא יודע אם זה קשור אך בחצי שנה האחרונה שתי הרגליים מאוד התנפחו עד רמה שבקושי ניתן לנעול נעלים. אודה לחוות דעתך

מצביע על דלקתיות דרך תשאול בדיקה גופנית ובדיקות עזר יש לחפש מה הסיבה לעליה בדלקתיות אצלך אולי הרגליים קושרות לעניין מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית