מומחה בתחום הרפס זוסטר בלי פצעים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/08/2013 | 14:28 | מאת: ליז

שלום, אשמח להתייעץ איתך האם אתה מכיר רופא מתמחה בתחום ההרפס זוסטר שמכיר את המחלה ללא סימפטומים של הפצעים. הוירוס מטפס לי בגוף בין הרגליים לסרעפת לאוזניים הגורם לי באוזניים לימים עם סחרחורות נוראיות. הנירולוג שהלכתי אליו אמר שצריך סבלנות וזה יעבור. בנתיים חודש עם סחרחורות האם זה הגיוני . יש ימים שאני לא יכולה לצאת מהמיטה הסחרחורת כל כך נוראית ויש ימים שפחות. אשמח לדעת האם נתקלת במצב כזה והאם תוכל להמליץ לי על רופא מומחה שיוכל לתת לי תשובות יותר עמוקות לבעיה. רב תודות

13/08/2013 | 22:41 | מאת: אני

יש ניורולוגית שטיפלה בי כאשר חליתי בהרפס זוסטר ד"ר אהרוני לודמילה בבת ים היא הצילה אותי!!

הפנה לפורום רפואה עור, הם אמונים על המחלה ואולי מכירים מומחה עבורך מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית