אשלגן בדם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/08/2013 | 16:28 | מאת: כלנית

שלום רציתי לברר מה הסיבות לעליה באשלגן ל5.5 שזה גבול עליון אצל בחורה בריאה וצעירה בת 27? האים זה יכול להיו תכתוצאה מכויה כפי שאמרו לי חברים? אגב....למה הפורום של דר הר שמש נסגר? תודהרבה כלנית

סיבות רבות כמו תרופות חומצוית בעיות כליות ועוד לרוב מקובל לחזור על הבדיקה שסביר להניח שתצא תקינה אין לי שמץ לגבי הפורום של דר הר שמש נשמע שבהחלט כדאי להמשיך לברר הסוגיה כולל תרביות דם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית