פצע בפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2013 | 20:52 | מאת: אבי

אז ככה, אני בן 15 ובתוך החניכיים יש לי 2 פצעים כאלה, אני לא בטוח אם פצעים אבל סתם שמעבירים את הלשון לשם מרגישים כזה משהו, ואין לי שום לבן בפה או אדום או דברים שמעידים על כך ויש לי בפנים עוד 2 פצעים בלחי מנשיכה שאני פשוט רגיל לנשוך את זה, זה לא מעיד על כלום? סתם אני הייתי קצת לחוץ.. אבל לא נראה לי זה באמת מעיד על משהו - מה אתה אומר?

צריך להסתכל על הנגע כדי לדעת מי שלרוב עוסק בזה זה מומחה פה ולסת נשמע שבהחלט כדאי להמשיך לברר הסוגיה כולל תרביות דם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית