מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2013 | 11:26 | מאת: פודושב בוריס

בוקר טוב. חבר שלי עכשיו אמר שיש לו מחלת הנשיקה זה כ3שבועות. ראיתי אותו לפני שבועיים ולמיטב זיכרוני לחצתי לו את היד. האם נדבקתי במחלה? תודה מראש

07/08/2013 | 17:16 | מאת: ענת

אין סיכוי שאתה נדבקת אבל תספר לחבר שלך שיש תרופה שמעלימה את מחלת הנשיקה בתוך 4 ימים והוא לא חייב לסבול חודשים ולהיות מושבת. כל מה שהוא צריך לעשות זה לחפש בגוגל - טיפול בלעדי למחלת הנשיקה וככה תגחיע לאתר עם הטיפול שמכיל קוקטייל צמחי פורץ דרך ויחיד מסוגו בעולם. בהצלחה

07/08/2013 | 19:32 | מאת: פודושב בוריס

תודה רבה, ענת

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית