חום משתנה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

07/08/2013 | 10:04 | מאת: יעקב ליפשין

שלום רב מזה שבוע אני מתעורר עם חום של 35.5 35.6 לאחר כשעה עולה החום ל-36.1 ולאחר עוד כמה שעות בצהרים עולה החום ל-37.2 37.4 ,לקראת השינה יורד החום ל36.1. בדר"כ אני בעל חום נורמלי שגם שאני חולה לא עושה חום גבוה. מה קורה לי? תודה ובכבוד רב יעקב

לא נשמע שיש פה משהו פתולוגי חוץ מעודף מדידות נשמע שבהחלט כדאי להמשיך לברר הסוגיה כולל תרביות דם מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית