תוצאת בדיקות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

05/08/2013 | 21:39 | מאת: שרון

ערב טוב האם זה תקין הקידב האצות 'חי קדבנל המרונ תולובג חווט -------------------------------------------------------------------------------- ======== יללכ-ןתש ======== PH (U) 6.00 5,00 - 8,00 .(..*.......). Nitrit (U) NEGATIVE Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00 Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00 Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00 Bilirubin (U) NEGATIVE 0,00 - 1,00 Protein (U) 20.00 mg/dL 0,00 - 30,0 .(......*...). Leucocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0 Erythrocytes (U) NEGATIVE 0,00 - 10,0 Urine Remarks לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות דחא הדובע םוי ךות ================ היפוקסורקימ -ןתש ================ Leucocytes (U)/Field 1.00 Leuco/F Erythrocytes (U)/Field 4.00 Ery/F Mucous (U) +++ Cylinder hyaline 3.00 =========== היגולוירטקב =========== Urine Culture (Diaslide) תילילש תיברת

הבדיקה מראה שאין חיידק/דלקת בשתן מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית