בבקשה אודה לתשובה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/08/2013 | 17:07 | מאת: טונית

שלום רב מיום שני שעבר הרגשתי הרגשת צריבה בפות וקצת שורף לא במתן שתן הלכתי לרופאה שנתנה בדיקות שתן לכללית ותרבית שני הבדיקות יצאו שליליות שהכל תקין במקביל אמרה לקחת אנטביויטקה מסוג אופלקצין פעמיים ביום לחמישה ימים סימתי עם האנטביטיקה ןעדיין מרגישה הרגשת צריבה האם יש מצב שלא עלו על דלקת נכונה ולא קיבלתי טיפול מתאים יש לציין שעשיתי אחרי צהרים את הבדיקה ולא בשתן הראשון של הבוקר ממש אודה לתשובה תודה רבה

נשמע יותר כמו פטרת או דלקת גניקולוגית שיכולה להיות מאחבנת אצל בדיקת רופא נשים בהצלחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית