האם ריטלין LA יכול לגרום לעליית חום מדיד?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/08/2013 | 14:50 | מאת: שרית

שלום רב, בת 32. לוקחת מדי פעם ריטלין LA 20 מ"ג או 40 מ"ג בערך פעמיים בשבוע (כשנדרשת התארגנות סביב משהו מסויים כמו לימודים...). שמתי לב שיש חום מדיד שעבורי הוא גבוה (37.6-36.8....בדרך כלל 36.9) כשאני עם הריטלין. לעיתים חום מדיד דומה בלי הריטלין - סיפור ארוך, נערכו בירורים אצל רופא משפחה וזיהומולוג ללא ממצא מסביר. זה בא בתקופות (מס' חודשים עם, מס' חודשים של חום תקין). בשביל שאני אדע מה מצבי כעת - חשוב לי לדעת האם הריטלין יכול לגרום לעליית חום, כדי שאדע האם להחשיב יום עם ריטלין כיום עם חום לא מוסבר או שמא מוסבר...

מציע לפנות לפורום נוירולוגיה אשר עושים שימוש רב בתרופה

05/08/2013 | 02:08 | מאת: שרית

האם גם בקליניקה שלך אתה מפנה את המטופלים למומחה על כל שאלה די פשוטה? הרופא הקודם שהיה עונה כאן ענה על כל שאלה - כי מומחיות ברפואת משפחה כוללת גם ידע בסיסי בתחומים רחבים. האם חוץ מהמלצות תזונה יש לך משהו לתרום לשואלים? אולי לא צריך לקרוא לזה פורום רפואת משפחה אלא פורום רופא ממיין..

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית