כאב חזק בבטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

04/08/2013 | 05:41 | מאת: דן

היי. הייתי היום בים בהרצליה והים היה ממש סוער, מפתיע שהדגל לא היה שחור. אני בדרך הכלל צולל מתחת לגלים או גולש על הגל (נוו כשהגל סוף אותי כזה) להפתעתי הגל היה ממש חזק. כמו בסרטים, הוא עשה "צינור", ובגלל שהמים היו רדודים יחסית (יכולתי לעמוד) נדפקתי עם הגב. כבר עברו הרבה שעות (כמעט יום שלם) והכאב לא עובר, אבל נהיה יוצר חלש אבל בכל זאת. הכאב הוא בצד של התוספתן, בצד ימין למטה, וזה כואב רק כשאני קם או מתיישב... חוץ מהכאב אין לי שום דבר אחר, לא חום, לא שיעול ולא שום דבר אחד שהוא תסמין לאפנדציט... מה זה ומה לעשות?

בדיקת רופא תדע לאבחן ממה אתה סובל מוזמן לעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית