שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

03/08/2013 | 22:43 | מאת: שני

שלום רב, מאתמול (יום ו') יש לי בחלק התחתון של הרגל, יותר קרוב לכף הרגל מאשר לברך, אזור אדום מגרד מאוד. נראה כמו שפשוף ומגרד. כמו עיגול אדום הרבה מתחת לברך כאמור, סמוך יותר לכף.בתחילה סברתי כי מדובר ביובש או במשהו מקומי אך זה ממשיך ויתכן שמתרחב - חשבתי לגשת מחר לרופא לבירור אך נזכרתי - ואולי יש קשר: ביום ה' בלילה פצעתי את עצמי באצבע ברגל בעקבות שימוש בקוצץ ציפורנים. האם יתכן האדמומיות הזו היא ביטוי לזיהום? אין כרגע חום ואין כאבים רק אדמומיות מגרדת. אום אכן בזאת מדובר, זה יוכל לסבול דיחוי עוד יום למחר? תודה רבה.

הגרד מתאים יותר לתגובה אלרגית מאשר לתגובה דלקתית שכפי שציינת אין לך סימנים של השני משחה סטרואידלית כמו דרמובט נרודרם בטקרוטן ודמויהם יכולים מאוד להועיל לך מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית