תחושת אי נוחות בבטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/08/2013 | 13:44 | מאת: דורון

בחודש יולי האחרון התחלתי בדיאטה, משקלי הוא כ160 קילוגרם הדיאטה עצמה מתקדמת בצורה טובה, רק שבתקופה האחרונה יש לי מעין תחושת אי נוחות בבטן בעיקר בצד שמאל וכשאני נוגע אני מרגיש כווצוץ כזה, אין לי עוד סימנים נוספים, יכול להיות שהגוף מתקשה להתרגל לדיאטה או שזה יכול להיות משהו אחר? אשמח לחוות דעת עד המפגש עם הרופא.

צד שמאל בבטן לא אופייני למשהו מפחיד מדיי קשה לדעת אולי סתם הפרעת עיכול קטנה עד לבירור אצל הרופא איני יודע לאבחן אותך ונראה שיכול להרגיע אותך לאור תיאורך מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית