שאלה ובקשה להמלצה אם אפשר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/08/2013 | 09:43 | מאת: נועה

שלום, בשבועות האחרונים החל אצל אמי (60) רעד קל אך נראה לעין בראש/צוואר (רואים בראש, היא אומרת שמרגישה את הצוואר זז). אומרת שדודתה סבלה מכך בעבר בצורה חריפה ללא סימפטומים נוספים. אשמח לדעת לאיזה רופא כדאי שהיא תפנה, ואם הפנייה היא לרופא משפחה, אשמח להמלצה על רופא משפחה טוב בנתניה. תודה רבה ושבת שלום

לבקש מרופא המשפחה ( לא מכיר ) הפניה לנוירולוג מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית