דלקת בשתן.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

30/07/2013 | 10:57 | מאת: מזל

שלום, אני בת 22 עם דלקות חוזרות בשתן ובחצי שנה כבר הופיעו לי 3 פעמים. הפעם קיבלתי אופלוקסצין 200 למשך 5 ימים רציתי לשאול האם לא מקובל לשתות את התרופה רק 3 ימים? בפעם הקודמת שתיתי דיסטיל פורטה ובפעם שלפני כן אופלוקסצין ל-3 ימים. האם זה מקובל ליטול אותה למשך חמישה ימים? תודה

מני ח שהסיבה שהביאו לך ל 5 ימים זה בגלל הנטייה שלך לדלקות חוזרות אז ההתוויה מעו שונה מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית