פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/07/2013 | 20:10 | מאת: TTT

שלום, לפני כשבועיים יצאו לי פצעים רבים מאוד על לשון קטנים בצבע צהבהב אחר כך הפכו ללבן ואז ורוד ונעלמו., אגב היה לי גם פצע גדול על השפה האחורית.(הייתי גם בלחץ גדול בעבודה ודברים שהטרידו אותי), ביקרתי את רופא המשפחה אז והוא נתן לי אורקורט E. אכן מרחתי פעם פעמיים והיתה הקלה והפצעים הרבים עברו(אציין שבעלי סבל מכך כ-3 ימים לערך בגללי כנראה...) ביומיים האחרונים גדל לי כל יום פצע אחד בקצה הלשון (אחד גדל ואחד נעלם) וחוץ מאשר שזה מלחיץ ומעט מציק ושורף אני לא יודעת אם מותר לי למרוח אורוקט כיוון שגיליתי לפני מספר ימים שהינני בהריון, האם מותר? אני יודעת שלחץ לא מוסיף לזה אבל... האם יש סיבה להיות בלחץ? למה זה בא וחוזר? האם יש קשר להריון? מקריאה באינטרנט ממש נחרדתי ונלחצתי יותר לתשובה מהירה ואולי לתובנות תודה

מותר להשתמש באורקורט E בהריון בקשי לראות רופא פה ולסת מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית