מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/07/2013 | 10:39 | מאת: אור

שלום דר ,בת 20, ביום שבת האחרון בערב שכבתי במיטה והרמתי את הראש אחורנית יותר מידי וקיבלתי מכה מהקיר משהו כמו 3 סמ תנופה מהראש עד לקיר זה לא היה ממש חזק,יש לי כאבי ראש שהולכים ובאים לחץ סביב הרכות ובחילות שגם הן באות והולכות ללא הקאות השתדלתי לנוח אתמול אבל התופעות ממשיכות עד היום , האם יש צורך לפנות לרופא?או שזה יעבור מעצמו?והאם בכלל קיים חשש שקרה משהו רציני?

סביר זזה יעבור לבד אפשר להבדק עי רופא השאלה שתעמוד על הפרק תהיה אם כדאי לעשות סיטי או לא מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית