אדנו וירוס בקיבה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

29/07/2013 | 08:40 | מאת: שרון

שלום ד'ר, בני בן שנה+9 חודשים קיבל אדנו וירוס 3 פעמים במהלך שנה אחת, לפני שבועיים שלושה התגלה האדנו כאשר סבל משילשולים והקאות שבועיים לפני כן. היום קם שוב עם שילשולים והקאות. האם זה נורמלי?(מציינת שהוא במשפחתון). הבנתי שאין טיפול ספציפי רק שתייה מרובה, אני לא רגועה מכיוון שהוא חלה בזה הרבה פעמים השנה. תודה:-)

כאמור ברפואה הקונבנציונלית לא מוענקת לזה משמעות ואין לזה טיפול מונע טיפול מונע לחיזוק מערכת חיסון נגד וירוסים קיימת ברפואת הצמחים אם תרצי פני דרך העמוד פייס ואעזור לך מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית