טאמס - נוגדי צרבת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

26/07/2013 | 19:17 | מאת: ליאור

שלום , אני בתקופה של הצלחה כרגע ויש לי תחושות בבטן (פרפרים בבטן) וגם תחושה של אי נוחות תמידית כלומר אפילו שאני לא מתרגש ולא חושב על כלום אני מרגיש באי נוחות בבטן(מצאו אצלי בעבר חיידק הליקו'), הציעו לי לקחת טאמס ושזה יכול לעזור מה דעתך? (אני יודע שזה ברובו נובע ממתח אבל אצלי העניין הוא שאפילו שאני לא מתוח ולא לחוץ זה קורה לי)

להליקובקטר - יש טיפול ספציפי לצרבות - עוזר טאמס אם רוצה להרגיע הבטן מתופעות נפשיות - תמציות או חליטות של זוטה לבנה קמומיל שוש קריח מלליסה תיליה יעשו את העבודה ברכה והצלחה מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

28/07/2013 | 20:03 | מאת: ליאור

תודה , כיצד בעצם התמציות והחליטות מרגיעות את הבטן?

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית