וירוס

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

24/07/2013 | 23:22 | מאת: מעיין

שלום רב, ישנה בעיה שמטרידה אותי שנים רבות. אני בת 40 ועובדת עם ילדים. במהלך השנה אני מרבה לחלות בווירוסים. לפני כארבע שנים עברתי ניתוח שקדים ואכן אני חולה פחות (סבלי רבות מדלקות גרון וסטרפטוקוקוס). החודש חליתי פעמיים בהפרש של שבועיים- מדובר בחום, נזלת, חולשה ,עייפות... הרופא וגם הרופא הקודם אמרו שאין מה לעשות. קשה מאוד לעבוד עם ירוס ולשמור על שגרת חיים בעיקר כאשר חולים פעמים רבות. האם ייתכן שהוא מתפרץ בגלל לחץ? מה עושים? בנוסף אני אלרגית ומשתמשת בטלפסט. מחכה לתשובתך. תודה רבה.

מעיין, מבין טוב מאוד את מצוקתך המוכרת הרפואה הרגילה אכן אומרת שאין מה לעשות ולכן אני לומד כבר כמה שנים רפואה טבעית וצמחי מרפא כי שם יש הרבה מה לעשות בנידון בדגש על צמחי מרפא מחזקי מערכת חיסון בכלל וזרוע ויראלית בפרט אשמח לעזור צרי קשר בפייס מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית