pt מאורך?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

22/07/2013 | 09:22 | מאת: עדי

שלום רב, PT (Seconds) 12.5 I.N.R 1.1 האם הנ"ל נחשב ללא תקין? רופא אחד לא ייחס חשיבות כלל, ורופא שני ביקש לחזור שוב על הבדיקות. תודה רבה!

בדיקה בעלת חשיבות לנוטלי קומדין אם לא נוטלת השאלה היא למה עשו לך ? אם כי יש חשד לבעיית קרישה אז יש להמשיך בירור לעוד בדיות אם עשו לך בלי קשר לכלום - אז להתעלם מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

22/07/2013 | 16:53 | מאת: עדי

עשיתי את הבדיקה כחלק מבירור נוירולוגי בשל כאבי ראש מרובים, שעד כה יצא תקין. ptt יצא גם תקין. אני משתמשת בגלולות. האם יש לכך השפעה? בשל מדדי דלקת מעט גבוהים אני צריכה לעבור בדיקת קולונסקופיה. האם תוצאת הבדיקה מפריעה? תודה!

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית