תאונה דרכים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

21/07/2013 | 21:17 | מאת: חנה

שלום רב, עברתי תאונת דרכים והובלתי באמבולנס למיון בבית חולים שם ניסו אחרי המתנה של שעות שהתפתלתי מכאב להזריק לי וולטרן לשיכוך כאבים וסירבתי משום שנאמר לי פעם שלא נותנים וולטרן במקרים של לחץ דם גבוה יצוין כי רמת לחץ הדם הייתה 190/110. האם אכן אסור לתת וולטרן במקרה של לחץ דם גבוה? במקרה וכן מה היה קורה ? בברכה - חנה.

אם מדובר באדם שסובל מלחץ דם לא מאוזן קבוע ברמות אלו ומן הסתם גם במחלת לב אז אכן יש להמנע במקרה של סטרס שמעלה זמנית לחץ הדם בשל תאונה וכל היוצא בזה , אין בזה ממש התווית נגד כי אני מעריך ששעה אחכ לחצי הדם שלך כבר היו תקינים מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית