צואה רכה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

19/07/2013 | 16:36 | מאת: בן

שלום רב , הצואה שלי רכה מאוד ובשל כך אין לה צורה , כמו גוש או עיסה , מה יכול לגרום לתופעה? טיפולים? שאלתי נטורופת והוא אמר לי שאני צריך פרוביוטיקה בקפסולות? מה דעתך על ההצעה ?

במה זמן מדובר? יציאות סדירות ? חום ? כאבי בטן ? ירידה במשקל ?

20/07/2013 | 23:05 | מאת: בן

יציאות אכן סדירות , אין חום , יש סוג של כאבי בטן אחרי ארוחות כלומר אם אני לוחץ על הבטן אני לא כל כך מרגיש כאב(רק לפעמים) אבל תחושת כבדות גדולה, אכן ירדתי במשקל כ-10 קילו אבל העלתי אותם כבר בחזרה , ועדיין היציאות ממשיכות להיות כאלו

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית