תחושה מוזרה בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/07/2013 | 12:09 | מאת: גלי

שלום, בחודש האחרון כמה פעמים ביום יש לי תחושה מוזרה בבטן התחתונה שנמשך כחצי שעה כל פעם בערך. אני מרגישה מעיין תנועות בבטן תחתונה ממש מתחת לטבור (בדומה לתנועת עובר) זה לא כואב אבל ממש מציק. חשוב לציין שאני לא בהריון, זה לא קורה בזמן מוגדר (למשל אחרי אוכל או משהו)ומעבר לזה אין לי שום סימפטום אחר (שלשולים, הקאות וכו) אשמח להכוונה ממה זה יכול לנבוע ולאיזה רופא עלי לגשת תודה

כדאי לעשות סונר בטן וסונר גניקולוגי מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית