הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

18/07/2013 | 00:55 | מאת: רות

אתמול איבונה הרופא מאצלי את המחלה . נתנה לי זובירקס 800 חמישה כדורים ליום לשבעה ימים. מה אמור לרות אחרי שבעה ימים? האם הפריחה תעבור? האם המחלה מדבקת . הרופא טוען שלא ואינטרנט אומר שכן במצבים מסוימים. מלחיץ אותי לחשוב שאדביק את מישהו מנכדי או ילדי

הפצעים אמורים לאט לאט להעלם ואת אמור הלהבירא התשובה לקושייתך : המחלה לא מדבקת בדרך טיפתית של רוק כמו שפעת ושאר הוירוסים מדבקת רק אם נוגעים בפצע עצמו דש לנכדים מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית