הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

14/07/2013 | 14:20 | מאת: לימור

אני סובלת מהרפס בשפתיים במיוחד בתקופה של קיץ שאני חשופה לשמש, או שאני עם חום פנימי. התחלתי קשר עם מישהו, אחרי חודש התחיל להרגיש עקצוצים, ושאל אם אני נושאת את הנגיף, אמרתי שכן, אבל כרגע הוא "רדום", ואמר שבחיים לא היה לו. שתי שאלות 1. האם אני יכולה להדביק מישהו אחרי חודש שאנחנו ביחד, וההרפס רדום. 2. האם שההרפס רדום אני יכולה להדביק אותו במין אוראלי?

1. כן 2. כן מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית