גוש בבטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

12/07/2013 | 13:21 | מאת: נוי

אני בת 14 וכבר הרבה זמן שאחרי שאני שוכבת הרבה זמן על הגב אז אחרי כמה דקות אני מרגישה גוש גדול רגיש כואב ולא נייד וכשאני קמה אז הוא נעלם.מה זה יכול להיות?

להבדק אצל הרופא שיוכל להעזר גם באולטרסואנד בטן בהצלחה מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

12/07/2013 | 19:32 | מאת: נוי

אבל הגוש לא מופיע בעמידה, ובשכיבה הוא מופיע רק אחרי כמה דקות כך שהרופא לא יוכל לראות את הגוש.

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית