פצע בלוע

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

11/07/2013 | 22:59 | מאת: אופק

אני בת 15 וכבר יותר מחצי שנה יש לי פצע בלוע ואם אני שותה מוגז אז הפצע כואב והוא נהיה יותר גדול. מה זה יכול להיות? והאם זה משהו מסוכן? אני נורא מודאגת.

עשות תור לרופא פה ולסת שיסתכל ואולי אף ייקח דגמיה לשם אבחנה אפשרויות האבחנה רבות מאוד מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

12/07/2013 | 10:03 | מאת: אופק

מה האפשרויות שזה יכול להיות?

בעיה ברירית חסרת משמעות, כיב, פטריה וגם יכול להיות סרטן בכלל כל פצע ברירית הפה שלא עובר תוך שבועיים מחייב אבחון של פה ולסת אצלך נקווה למשהו חסר משמעות

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית