קרישיות יתר בדם

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/07/2013 | 22:35 | מאת: מיכל

שלום רב לפני כשלוש שנים נמצא כי יש לי קרישיות יתר בדם. רציתי לדעת מה ההשפעות של זה על אורח חיי והאם יש דברים שעליי לעשות במיוחד? בנוסף אני סובלת לעיתים קרובות מכאבי ראש, האם יכול להיות קשר בין הדברים? תודה

יש מגוון רחב מאוד של הפרשות קרישה שדורשות התייחסות וטיפול שונה לפי האבחנה הפציפית כאבי ראש יכולים להיות קשורים ויכולים גם שלא מה כדאי לעשות ? לפנות למומחה לקרישת דם , לברר מה האבחנה המדוייקת , ולקבל טיפול בהתאם מוזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " וקבלו עצות על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית